Trolle

Godt nytår til alle

Så er 2017 ved at være ovre, og jeg vil gerne have lov til at ønske dig et rigtig godt nytår.

I år 2018 vil jeg for alvor komme igang med at blogge lidt omkring hvad der foregår her i firmaet samt give dig tips og tricks i forhold til markedsføring og hjemmesider/webshops. Altsammen kommer til at foregå både her, i nyhedsbrevet, på Facebook, Linkedin samt på Instagram.

Følger du mig ikke alle steder, så har jeg lige lavet nogle links til dig så du med et klik kan gå ind og følge mig de forskellige steder. Har du et emne eller spørgsmål, som du mener jeg bør tage op – så skriv gerne til mig på info@trolle-reklame.dk

Og ellers kan du følge mig her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *