Hvad er søgemaskineoptimering

Hvad er søgemaskineoptimering

Jeg oplever rigtig mange af mine kunder spørg mig igen og igen ang. søgemaskineoptimering: “Jeg har hørt at man skal skrive et par søgeord, og så kommer man højt op på Google”.

Kan det virkelig passe at det er så nemt? Svaret er klokkeklart NEJ.

Jeg har lavet en længere videre på ca. 24 minutter, hvor jeg fortæller dig om hvordan det hele hænger sammen og jeg giver dig et par fif til hvad du skal gøre og hvilke programmer jeg vil anbefale at investere i til en opstart. Og det er uanset om du selv vil igang med SEO til dit firma eller har hyret et bureau til at lave SEO for dig.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *