Logo design - Professionelt logo design til 995,- her!
14721
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14721,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Logo design

  Design af 1 stk. logo

  Vi designer indtil du er tilfreds

  Du ejer logoet 100% bagefter

  Færdige logo filer kan bruges til hvad som helst bagefter

  Forstør logoet efter behov bagefter

Pris: 995,-

Logo design

Logo design til firmaer

Skal du have lavet et logo design?

Så kan vi hjælp dig med dette.

Vi laver et logo design til dig til en fast pris på 995,-, og så bliver vi ved med at designe logoet indtil du er tilfreds med resultatet.

Når logoet er færdigt kan du bruge det til hvad som helst bagefter. Du kan bruge det til hjemmesiden, visitkortet, brevpapiret, til din bilreklame, på tøjet eller noget helt andet. Du har mulighed for at kunne forstørre logoet – uden at det kommer til at gå udover kvaliteten.

Du vil modtage logoet i følgende filer: AI, JPG, PNG, PDF, EPS, BMP, TIF, PSD & SVG.

Hvad er proceduren?

Vi tager en indledende dialog via telefonen eller pr. mail, hvor vi tager en snak omkring dit nye logo der skal designes. Du kommer enten selv med input til dine ønsker / krav - eller også kommer vi selv med nogle udkast til dig, hvor vi kommer med vores bud på hvordan logoet skal se ud. Herefter er det en løbende proces, hvor vi bliver ved med at designe indtil du er helt tilfreds.

Hvor lang tid tager det?

Første udkast vil du typisk modtage indenfor 3-4 arbejdsdage efter aftalen er indgået. Herefter afhænger processen af hvor hurtig du er om at svare samt hvor mange tilretninger der kommer undervejs.

Har jeg rettigheder over logoet bagefter?

Ja du har rettighederne over logoet bagefter, når du har modtaget alle filerne.

Logo designs vi har lavet

Interesseret?

Så ring eller skriv til os.