Om os

TrolleHej,

Jeg vil meget gerne fortælle dig lidt omkring, hvem der står bag Trolle Reklame.

Mit navn er Trolle. Jeg er 37 år, har to frække, men dejlige børn samt en endnu mere fræk, men god labrador. Jeg er oprindelig jyde, har boet mange år i København men bor idag på Fyn.

Det er mig, der står bag webbureauet, som jeg startede op tilbage i november 2009.

Jeg har dog arbejdet med hjemmesider, grafisk design og online markedsføring i mere end 16 år – både som freelancer, men de seneste 8 år som selvstændig.

Inden jeg blev selvstændig var jeg ansat hos Berlingske Media som sælger, og det var hér jeg fik idéen til et lidt anderledes reklamebureau.

Dengang jeg startede, oplevede jeg ofte hos de kunder, jeg havde hos Berlingske Media, at enten havde de betalt mange penge for at få lavet en hjemmeside, eller også havde de brugt penge på markedsføring, som bare ikke havde givet brugbare resultater på bundlinjen.

Det ville jeg lave om på!

Derfor gik jeg i gang med at finde nogle dygtige folk, som jeg kunne arbejde sammen med – så vi netop kunne give kunderne en løsning, som både var billigere end tidligere set men også lave resultater på markedsføringsdelen. Resultater, der kan mærkes!

Og sådan begyndte det hele 

Nu er det over 10 år siden, jeg blev selvstændig og vi har hjulpet mere end 3.000 virksomheder. Alle slags former for virksomheder. Og fra hele Danmark af.

Skal jeg også hjælpe din virksomhed? Så ring til mig på 71 99 32 49.

Desuden har jeg sponsoreret:

  • Schleroseforeningen
  • Nyborg Tri (Triathlon klub i Nyborg)
  • Nyborg Hjerteforening
  • Børns Trivsel
  • Ørbæk Marked