Om os - Trolle Reklame
15014
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15014,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Om os

Hej mit navn er Trolle, (Troels Hansen)

Jeg vil meget gerne fortælle dig lidt omkring hvem der står bag Trolle Reklame.

Det er mig der står bag firmaet, som jeg startede op tilbage i november 2009.

Jeg har dog arbejdet med hjemmesider, grafisk design og online markedsføring i mere end 16 år – både som freelancer men de seneste 8 år som selvstændig. Inden jeg blev selvstændig var jeg ansat hos Berlingske Media som sælger, og det var hér jeg fik idéen til et lidt anderledes reklamebureau.

Dengang jeg startede oplevede jeg ofte hos de kunder jeg havde hos Berlingske Media at enten havde de betalt mange penge for at få lavet en hjemmeside eller også havde de brugt penge på markedsføring, som bare ikke havde givet brugbare resultater på bundlinjen.

Det ville jeg lave om på!

Derfor gik jeg igang med at finde nogen dygtige folk, som jeg kunne arbejde sammen med – så vi netop kunne give kunderne en løsning som både var billigere end tidligere set men også lave resultater på markedsføringsdelen. Resultater der kan mærkes!

Og sådan begyndte det hele 😉

Nu er det 8 år siden jeg blev selvstændig og vi har hjulpet mere end 2.000 virksomheder. Alle slags former for virksomheder.

Skal jeg også hjælpe din virksomhed? Så ring til mig på 71 99 32 49.

Vi støtter:

  • Schleroseforeningen
  • Julehjælp
  • Nyborg Tri (Triathlon klub i Nyborg)
  • Nyborg Hjerteforening
  • Børns Trivsel