Hvad er linkbuilding?

Hvad betyder linkbuilding?

Du har måske hørt om ordet, men ved ikke rigtig hvad det betyder eller hvad det indebære. Jeg har lavet en video hvor jeg kort fortæller om hvordan det hele hænger sammen samt nogle tips til selv at komme igang

Hvornår er jeg på side 1 på Google?

SEO: Hvornår er jeg på side 1?

Nogen af de spørgsmål jeg tit får angående søgemaskineoptimering eller SEO, som det også hedder er:
– Hvornår er jeg på side 1?
– Hvorfor er jeg ikke på side 1 efter 2 måneder?
– Kommer jeg ikke snart på side 1?

Jeg har lavet en video med min forklaring og case på hvor lang tid det kan tage før du begynder at få gode resultater på Google:

Hvad er søgemaskineoptimering

Hvad er søgemaskineoptimering

Jeg oplever rigtig mange af mine kunder spørg mig igen og igen ang. søgemaskineoptimering: “Jeg har hørt at man skal skrive et par søgeord, og så kommer man højt op på Google”.

Kan det virkelig passe at det er så nemt? Svaret er klokkeklart NEJ.

Jeg har lavet en længere videre på ca. 24 minutter, hvor jeg fortæller dig om hvordan det hele hænger sammen og jeg giver dig et par fif til hvad du skal gøre og hvilke programmer jeg vil anbefale at investere i til en opstart. Og det er uanset om du selv vil igang med SEO til dit firma eller har hyret et bureau til at lave SEO for dig.

 

Kom til tops på Google Maps

Det her handler om lokal seo (søgemaskineoptimering) Jeg får løbende spørgsmål til hvordan får man oprettet sin virksomhed på Google maps på de lokale søgninger, og hvordan kommer man til tops.

Jeg har lavet en video til dig her, som viser hvordan du opretter dig på Google maps eller ændre i en eksisterende. Og så kommer jeg også lige med et par fif til hvordan du kan øge chancen for at få din profil til tops på Google Maps.