Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Så har vi fået ny hjemmeside.

Det nye design er mere luftigt, stilrent og bare større 😉

Og så har jeg valgt en fast farve, som den fremtidige farve der er blå. Der er lavet undersøgelser der dokumenterer at både mænd og kvinder bl.a. finder farven blå som værende en god farve i forhold til reklamer og markedsføring.

Der indsamles nu masser af data på siden og på et tidspunkt vil jeg fortælle om det nye design har klaret sig bedre end det gamle. Jeg kan allerede nu afsløre, at det ser godt ud 😉

Hvis du gerne vil følge med i hvordan det går, så tilmeld dig mit nyhedsbrev her, hvor du også i første mail får 7 tips til at få flere kunder via din hjemmeside:

Trolle

Godt nytår til alle

Så er 2017 ved at være ovre, og jeg vil gerne have lov til at ønske dig et rigtig godt nytår.

I år 2018 vil jeg for alvor komme igang med at blogge lidt omkring hvad der foregår her i firmaet samt give dig tips og tricks i forhold til markedsføring og hjemmesider/webshops. Altsammen kommer til at foregå både her, i nyhedsbrevet, på Facebook, Linkedin samt på Instagram.

Følger du mig ikke alle steder, så har jeg lige lavet nogle links til dig så du med et klik kan gå ind og følge mig de forskellige steder. Har du et emne eller spørgsmål, som du mener jeg bør tage op – så skriv gerne til mig på info@trolle-reklame.dk

Og ellers kan du følge mig her: