Markedsføring af webshop

– Sådan markedsføre du en webshop fra start

Jeg har oplevet mange webshops dreje nøglen om indenfor 6 måneder. Ca. 9 ud af 10 stopper hurtigt igen, inden de for alvor er kommet igang.

Jeg har derfor valgt at lave en video, hvor jeg vil give mine bedste tips og tricks til hvordan du kommer igang med at markedsføre din webshop fra start eller hvis du allerede er igang, hvordan du får mere salg i shoppen.

Bemærk den er på små 42 minutter, men jeg håber du får gavn af den 🙂

MobilePay Webshop

Skal jeg have MobilePay i min webshop?

Mit svar i 2019 er: JA!

FDIH er lige kommet med en ny rapport, der viser at hele 10% brugte mobilbetaling til at færdiggøre deres køb i 2018. Og den tendens vil kun stige her i 2019, hvis du spørg mig.

Tallet i 2017 var 6%. Og vi ser i 2018 at 20% af alle betalinger i danske webshops blev afsluttet via mobilen. Så nu er det ikke længere end “nice to have” på sin webshop – men en “need to have”.

Analyserne siger også at dem der bruger mobilen til at betale med også bruger mere og handler oftere på nettet.

Kilde: FDIH

Hvad koster det at starte en webshop?

Er det første gang du skal igang med at starte en webshop eller har du prøvet det før, men stadig ikke 100% ved hvad du skal bruge for at komme igang og hvad det koster løbende – udover selve webshoppen samt dit varelager.

Så giver jeg dig en lille video guide i de ting du skal have. Det er ikke et krav at du skal tage dem jeg fortæller om i videoen, det er blot mine anbefalinger. Og det skal siges at jeg IKKE tjener penge på at nævne de omtalte firmaer i videoen.