Visitkort - Få visitkort design inkl. 500 visitkort for kun 695,- her!
14893
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14893,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Visitkort

  1 stk. visitkort design

  Vi designer indtil du er tilfreds

  Levering af trykklare filer

Pris: 695,-

Visitkort

Visitkort inkl. design, tryk & levering

Skal du have et visitkort inkl. trykning af visitkortet?

Så kan vi både designe det for dig samt trykke det og sende direkte til din dør.

Vi designer indtil du er helt tilfreds med designet, derefter bliver det sendt videre til vores trykkeri, som trykker det i 350 gram silk papir (en god tykkelse) og til sidst sender vi det med GLS til dig.

Når vi går igang med at designe visitkortet kan vi enten bruge dit eksisterende logo eller også kan vi lave et nyt logo til dig. Læs here omkring vores logo design.

Prisen er 695,- første gang. Næste gang du skal have trykt 500 visitkort eller hvis du allerede har et visitkort klar, så er prisen kun 495,-. Det er en fast lav pris vi kører på vores visitkort.

Når vi designer et visitkort til dig bruger vi dit nuværende logo, for at følge den røde tråd i den virksomheds grafiske identitet. Har du endnu ikke et logo kan vi også hjælpe dig med dette, klik her for at læse mere om logo design.

Disse oplysninger skal vi bruge til visitkort:

De oplysninger du vil have på visitkortet sender du til os på en mail eller via vores kontaktformular. Det vil typisk være alt fra firmanavn, adresse, person navn, titel, email-adresse, telefon, webadresse.

Har du nogen ønsker omkring designet må du også meget gerne komme med disse, vi kan både designe hvis vi har frie hænder eller hvis du har nogen ønsker eller krav til designet.

Eksempler på visitkort vi har designet:

Interesseret?

Så ring eller skriv til os.