Få en professionel webshop

  Design af webshop indtil du er tilfreds

  Opsætning af design til webshop system

  Optimeret til pc/mac, tablet & iphone/smartphone

  Integrering af eksternt betalingssystem

Pris: 6.995,-

Webshop

Skal du have lavet en webshop?

Så kan vi hjælpe dig med at designe og udvikle én for dig, og vi designer indtil du er tilfreds.

Først tager vi en snak med dig omkring din kommende webshop, hvor du enten kan komme med dine inputs eller du kan bruge den erfaring vi har. Er det første gang du skal have lavet webshop, så fortvivl ikke. Vi vil fortælle dig hvad du skal være opmærksom på når du starter webshop. Vi kommer med den nødvendige rådgivning fra start, så du bliver klædt godt på. Vi har lavet over 200 webshops gennem de sidste 9 år, og det er den erfaring du kan få gavn af. Og spørg gerne én gang for meget end én gang for lidt. Så hold dig endelig ikke tilbage 😉

I selve design processen laver vi webshoppen til dig indtil du er tilfreds. Du vil siddeløbende få adgang til shopsystemet, hvor du kan begynde at lægge produkter op. Du får adgang til undervisningsvideoer, hvor du kan se hvordan man arbejder i systemet.

Skal du have kreditkortbetaling på hjemmeside, så guider vi dig igennem hvad du præcist skal gøre samt hvem du skal anvende. Og har du brug for hjælp til handelsbetingelser har vi også en skabelon som du kan kopiere eller lade dig inspirere af.

Når webshoppen er færdig så lægger vi den op på dit domæne, og du vil herefter kunne opdatere webshoppen løbende selv. Du har 1 måneds fri support efterfølgende og har du brug for mere support kan du købe det for blot 99,- pr. måned.

Ønsker du hjælp til markedsføring af din webshop bagefter, så kan vi også hjælpe med dette. Det gælder alt fra rådgivning til at stå for selve markedsføringen. Nogen vil gerne gøre det selv, men har brug for hjælp til at komme igang – mens andre gerne vil have at vi tager os af markedsføringen. Og vi kan hjælpe med begge dele.

Pris: 6.995,- excl. moms og inkluderer:

  Design af webshop, indtil du er tilfreds

  Opsætning af webshop i CMS (hjemmeside system)

  Du kan oprette ubegrænset antal produkter & kategorier

  Mulighed for lager styring

  Reponsiv design (optimereret til pc/mac, tablet og iphone/smartphone)

  Integration af eksternt betalingssystem

  Søgemaskinetoptimering modul

  Fri adgang til undervisningsvideoer

  1 måned fri support (hvis du ønsker support, så koster dette 99,- pr. måned)

Mulighed for at få disse elementer på din webshop (de er inkluderet med i prisen):

  Kontaktformularer

  Banner

  Link til sociale medier (Facebook, Instagram, Twitter etc.)

  Lagerstyring

Tilkøbsmuligheder:

  Flere sprog på webshoppen, 995,-

  Integration til regnskabssystem (Dinero),  495,-

  Prisberegner, 995,-

  Og meget mere. Kontakt for yderligere information.

Hvordan er hjemmeside processen?0%

1. Dialog

Vi starter med en dialog med dig omkring hvad du skal have lavet webshop til. Vi kan enten tage udgangspunkt i dine ønsker eller krav eller vi kan komme med vores bud på hvordan vi designer webshoppen.

2. Design proces

Efter dialogen vil vi påbegynde designprocessen, hvor vi kommer med udkast til webshoppens design. Herfra er det løbende proces – enten via mail eller telefon – indtil designet er på plads og du er tilfreds med dette.

3. Opret kategorier & produkter af tekst og billeder

Derefter får du adgang til at kunne oprette kategorier og produkter i webshoppen. Skal du have hjælp til produkttekster, så kan vi også hjælpe med dette (Læs om tekstforfatning her). Har du ikke selv billeder, så kan vi også hjælpe dig med at tage nogle professionelle billeder (Læs mere om fotografering her)

4. Webshoppen sættes online

Når produkter er lagt op og vi har sat betalingssystem op også, så vil vi lægge webshoppen online på dit domæne. Har du ikke et domæne eller webhotel i forvejen kan du købe det hos andre vi kan anbefale eller også kan du købe det hos os for 99,- pr. måned. Det er inklusiv webhotel, sikkerhedsopdatering, support og genetablering af webshoppen ved evt. hacking. Men du kan sagtens ligge webhotel hos andre, det er ikke noget krav. Har du brug for at komme højere op på Google, så kan vi hjælpe med søgemaskineoptimering for kun 299,- pr. måned, læs mere her.

Eksempler på webshops vi har lavet

The Fairytale Company
www.thefairytalecompany.dk

The Fairytale Company Webshop

Ørbæk Dyreland
www.dyreland.dk

Webshop til Ørbæk Dyreland

Lunds Garn
www.lundsgarn.dk

Lunds Garn Webshop
Webshop til Forza 37

Mormors Strik
www.mormors-strik.dk

Mormors Strik Webshop

Unique Pieces
www.uniquepieces.dk

Webshop til Unique Pieces

Ønsker du at se flere referencer? Så kontakt os endelig. Vi har lavet over 200 webshops.

Typiske spørgsmål

Man udfylder kontaktformularen her eller ringer til os på telefon 71 99 32 49, herefter vil vi tage en videre dialog med dig, om hvordan hele proceduren kommer til at foregå. Idet den kan være meget forskellig fra gang til gang.

Første udkast leveres typisk inden 3-4 arbejdsdage. Herefter er det en proces, som afgør, hvor hurtig du er til at give feedback, samt hvor mange tilretninger, der kommer undervejs. Når designet er godkendt, vil vi gå igang med at programmere webshoppen. Så regn med minimum 3-4 uger i alt. Skal du have klaret noget der er hurtigere, så kontakt os på 71 99 32 49, for der har vi en anden løsning vi kan tilbyde dig.

Ja, når webshoppen er programmeret får du adgang til systemet, hvor du samtidig også får adgang til vores undervisningsvideoer, som vil guide dig igennem systemet. Og har du spørgsmål undervejs, så har du fri support på den første måned efter shoppen er programmeret, hvor du kan spørge løs om det hele. Ønsker du yderligere support efter den første måned, kan du tegne et abonnement som koster 99,- om måneden, og den kan opsiges fra måned til måned. Dog kan vi også hjælpe med dette, hvis det, ring på telefon 71 99 32 49 for nærmere info.

Som standard vil vi altid bruge WordPress (Woocoomerce).

Nej, ingen løbende udgifter hos os. Du betaler for design og udvikling af webshop. Dog er der tre ting du skal have ved siden af, hvis du ikke allerede har det og det følgende:

Webhotel med backup & sikkerhedsopdatering
Pris: 99,- om måneden hvis du ønsker at bruge os, men ikke et krav. Du kan godt få din webshop hosted hos andre.

Betalingssystem
Kan anbefale www.quickpay.dk
Pris: Fra 49,- om måneden

Aftale med Clearhaus ang. Visa/Dankort/Mastercard
Kan anbefale www.clearhaus.dk
Pris: Gratis oprettelse, du betaler kun pr. transaktion

Du kan enten bruge din nuværende host/udbyder (hvis de har linux og mysql, de fleste har idag), eller også kan vi hjælpe dig med webhotel. Webhotel med mail, backup & sikkerheds opdatering koster 99,- pr. måned. 12 måneders binding ad gangen.

Interesseret?

Så ring eller skriv til os.